Profi képsorozat készült a Parázs vendégházról

Az EMVA turisztikai tevékenységek ösztönzésére a helyi LEADER Akciócsoport közreműködésével pályázati támogatást nyertünk 2014–ben “Parázs vendégház korszerűsítés” címmel. Ennek kapcsán szilárd burkolatú parkolót építettünk, a kert végében kerítést, meglévő kútat használható állapotba hoztuk, vendégeink örömére 7×3 méteres kültéri medencét építettünk és a helyileg védett műemlék vályogház vizesedését megakadályoztuk.   Minőségi változást hozott a Parázs vendégház számára, mely során jóval komfortosabb lett az udvar és a ház is. A medence pedig lehetővé tette, hogy vendégeink élvezzék a hűs vizet a tikkasztó idei nagy nyárban. A pályázattal kapcsolatos munkák befejeződtek.

Nagy munka volt és megterhelő minden szempontból, de segítségünkre volt a Siklósi LEADER csoport stábja (köszönet Vida Balázsnak!), és a családunk!

Nagy öröm számunkra a vendégek pozitív visszajelzéseit hallgatni, az önfeledt pancsolókat nézni és a szép kertet csodálni. Barátunk Opitz Tomas fotográfus és felesége Puskás Bea gyönyörű képekkel ajándékozott meg minket a házról és annak hangulatáról a nyár végi szeptemberben.

2015. szeptember

.