Elrendezés a Parázs vendégházban – hol, hányan?

Sokan kérdezik Tőlünk pontosan hogyan is van a Parázs vendégház elrendezése, hány személyesek az apartmanok, hány centisek az ágyak. Egy gyors körképet készítettünk nektek a ház elrendezéséről, hogy könnyen tudjatok tervezni, gyerekeket, családtagokat, barátokat elhelyezni. Az alapfelszereltségünkre is kitérünk. Igyekeztünk minél komfortosabbá tenni az apartmanokat, 2023-ban megújítottuk a berendezéseket, a designt és a kültéri közösségi tereket. Voltak már nálunk 3-4 gyermekes családok is, csak fiúk és csak lányok, vagy éppen több generációs család is és volt már példa szülinapi bulira és céges rendezvényre is. Igyekszünk mindenki igényét kiszolgálni.

Alaprajz:

Az apartmanok és a konyha az öreg sváb házaknak megfelelően a folyosóról nyílnak. A ház vályogház az erdeti nyílászárók többsége felújított, illetve az új nyílászárók a régi, tradícionális sváb építészeti vonalat követik.

A kertben a házzal szemben 3-4 autónak alakítottunk ki parkolót.

Az előkertet megújítottuk, új növényeket ültettünk.

A földszinti szobák ablakai szúnyoghálóval védettek.

Apartmanok

Képen az apartmanok sorrendben jobbról balra: GRÁNÁTALMA (utcafronti), ZSÁLYA, SÁFRÁNY (emeletes), konyha

Konyha

Konyha teljesen felszerelt (hűtő, mikrohullámú, kávégép, elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép, mosógép). A konyhában borainkból találtok kínálatot, kávé, tea ingyenesen a vendégek rendelkezésére áll.

SÁFRÁNY APARTMAN (felső, tetőtéri) apartman, a fürdőszoba az alsó szinten, felső szinten a szobák: 1. szoba 5 db egy személyes ágy ebből 4 db 80×200 cm és egy 140 cmx200 cm

SÁFRÁNY apartman 5 ágyas szoba

SÁFRÁNY apartman: 2. szoba egy franciaágy (160x200cm)

SÁFRÁNY fürdőszoba

ZSÁLYA APARTMAN

3 ágyas apartman: 1 egyes (90x200cm), 1 franciaágy (160 cmx200)

GRÁNÁTALMA APARTMAN (4+1) ágyas apartman: 2 db egy személyes ágy 90×200 cm, egy franciaágy (180×200), pótágyként egy kihúzható kanapé az előtérben (140 cm széles)

GRÁNÁTALMA apartman 4 személyes

GRÁNÁTALMA apartman előtér, kanapé

Mindegyik apartmanban friss ágyneműt húzunk és egy nagyobb törölközőt (70×140 cm-es) adunk minden vendégnek. Két mobil gyerekágyunk van, IKEA fehér etetőszékből is kettő van. Van egy csúszdánk is a gyerekeknek.

Az udvaron egy nagy asztal van a kemence mellett, ahol lehet grillezni is, illetve kint étkezni (16 személyre).

 

kemence, kiülő, grillező

A medence is rendelkezésre áll mindenki számára saját felelősségre.