Parázs vendégház a TOP5-ben

Parázs vendégház a TOP5-ben

Nagy öröm és megtiszteltetés ért bennünket, hiszen a Pécsi Borozó szakmai lap által Parázs vendégházunk bekerült az TOP5 Kedvenc szállásai közé a Pannon Borrégióban. Illusztris eseményen az első Adventi Borszalonon adták át a díjat, ahol számos izgalmas tételt lehetett kóstolni, helyi termelők finomságaiból csemegézni.

“A Pécsi Borozó tavaly hirdette meg először szavazását, az olvasók és munkatársaink körében próbáltuk felmérni, kik is a kedvenceink. Legyen az borászat, vendéglő vagy hotel, azaz a kedvenceket három kategóriában mérettük meg, az idén már másodszor. A díjakat szombaton adtuk át, a Pécsi Borozó első Adventi Borszalonján.

A tavalyi nagy sikerre, sok szavazatra és jó visszhangra való tekintettel idén megismételtük a voksolást, ugyanolyan feltételekkel, mint egy évvel korábban. Azaz külön szavazott a közönség, külön a szerkesztőség tagjai. Kétszer három ötös lista keletkezett, azaz harminc díjazottat hívtunk el a díjátadóra.

Ebben az évben sok jelölt aktivizálta a közönségét, a közösségi média aktív használata megtette a hatását, néhány résztvevő esetében kimagasló szavazatszám érkezett, összeset 523 szavazatot regisztráltunk.

Természetesen szerkesztőségünk is szavazott, több mint harminc munkatársunk adta le szavazatait, így alakult ki a két tizenötös lista. A díjakat a szerkesztőséget képviselve Győrffy Zoltán főszerkesztő, az olvasók nevében pedig dr. Páva Zsolt, Pécs polgármestere adták át.”

http://www.pecsiborozo.hu/blog/kedvenceink-2018