Borkóstolók és bortúrák

A kiváló minőségű palkonyai bort (Villányi borvidék) mindenkinek ajánljuk! A palkonyai pincesor megannyi pincéje megannyi finom bort rejt. Itt az ideje felfedezni őket!

A Hárságyi Családi Pincészet mellett még jó néhány felfedezni való pincészet várja a szomjazókat! Előzetes bejelentkezés szükséges a pincészetünkbe és más palkonyai pincébe is. A többi pincéről a palkonyai weboldalon lehet olvasni: www.palkonya.hu

 

Bortúrákat is szervezünk a környékre: Villánykövesdre általában gyalogosan sétálnak át vendégeink, hiszen út közben megcsodálható több halastó is és annak madárvilága. Mi jellemzően a Tiffán-, Wingert – pincészetbe szervezünk borkóstolót, valamint lehetőség van a borkorcsolyákra vagy nagyobb lélegzetű étkezésekre is. Innen vonattal, vagy szintén gyalog érdemes átmenni Villányba, ahol megannyi borászat és kisebb-nagyobb pincészet várja a szomjas turistákat.

 

Villányba számos pincészettel állunk kapcsolatba, így szívesen ajánlunk igény szerint borászatokat. Mindezeken túl, szívesen segítünk más pincészetekben is a borkóstolók szervezésében egy bortúra keretében. Palkonyára visszafelé vonattal vagy taxival érdemes jönni. (vonatmenetrend: www.elvira.hu)

 

Kisharsányban a Vylyan pincészethez direkt gyalogtúra indul Palkonyára, jól szervezett, kialakított túrajelző táblákkal. A túráról a gyalogtúrák oldalunkon tájékozódhat!

 

Ez az amit nem lehet megunni és kihagyni!