Lovaglás

Apró Paták Lovasklub

Siklóson (Palkonyától 20 percre) az Apró Paták Lovasklubban lehetőség van lovaglásra: gyerekek Shetland póni lovakon, míg a felnőtteknek lovastúrákat ajánlanak a klub tulajdonosai. Képzett oktatók és gyerekbarát környezet, jó hangulat. Szombaton klub nap, vasárnap íjászat.
Gyermekeinket Jankát (6) és Tamarát (4) minden szombat délelőtt visszük lovagolni, ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk, de lehet egyéni időpontot is kérni. Nagyobb létszám esetén Palkonyára is eljönnek a lovak! www.apropatak.hu

 

Pacisuli Palkonyán

Palkonyán a halastavaknál, Mokos pince után található a Pacisuli, lovarda, ahol egyénileg vagy csoportban lehet lovagolni, állatokat simogatni.

Lovaglás, lovaglás oktatás egyénileg és csoportosan. Egzotikus és honos állatfajták bemutatója, simogatása. Óvodás iskolás csoportok részére egész napos kirándulások szervezése. Nyári lovas-Farm tábor.

Tanyánkon lehetőség van, előzetes telefonos bejelentkezés alapján állatsimogatásra, lovaglásra, lovaskocsizásra, lovaglás oktatásra és tereplovaglásra. A lovaglás oktatást szakképzett lovasoktató végzi. Lehetőség van a tanya melletti tó partján bográcsos partykra, a tanyától 500 m-re lévő borászatban pedig borkóstolásra, borvacsorákra.

Telefon: (30) 663 8287

E-mail: gyorfipiroska@hotmail.hu